Çukurova Sanayi Ortaokulu

Vizyon: VİZYON Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda; okul kültürünü oluşturup, eğitim öğretimde ileriyi görerek, bulunduğumuzun çağın dünya standartlarına emin adımlarla yürümek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan ve çağın gerektirdiği olanakları kullanarak kendini yenileyen bir eğitim-öğretim ortamı sunarak çağdaş insan yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz kuruluşundan bu yana katıldığı Bilgi Yarışmaları ve Okullar arası Sportif Yarışmalarda başarılı olmuş, il ve ilçe bazında öğrencilerimiz derece almışlardır.

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okullar arası tüm sportif karşılaşmalara takım olarak katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak projeleri ve okul içi proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Öğretmen ve Öğrenci Hareketliliği çalışmaları okulumuzda düzenli olarak yapılmaktadır.
Diğer Hususlar: Twitter: @cukurovasanayi - Instagram: @cukurovasanayio.o

WEB - https://cso.meb.k12.tr